FOTO: TINERI din RÂMNICU VÂLCEA, prinși în FLAGRANT consumând DROGURI

În data de 10 februarie 2017, în jurul orelor 02:30, trei tineri au fost prinsi in flagrant de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţea Vâlcea in timp ce consumau substante interzise. Tinerii se aflau intr-un autoturism marca Opel la intersecţia strazii Libertăţii cu Bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropierea digului râului Olt, avand asupra lor  atat droguri, cat si dispozitive de confectionare a lor.
„Având în vedere ora târzie, locul retras şi deţinerea de informaţii că în acel loc se consumă substanţe interzise, jandarmii au procedat la legitimarea, controlul corporal preventiv al persoanelor şi percheziţia autovehiculului, ocazie cu care asupra lui A.P.V, G.R.A şi H.I.A în vârstă de 20 ani, domiciliaţi în Râmnicu Vâlcea s-au găsit mai multe obiecte suspecte, printre care trei dispozitive manuale (râşniţe) folosite la mărunţirea resturilor vegetale, cunoscute sub denumirea GRINDER, o cutie cu foiţe pentru ţigarete, un pachet filtre de hârtie şi două ţigarete confecţionate artizanal cu fragmente vegetale, având un miros înţepător.
Cei trei tineri au relatat că se aflau în acel loc pentru a fuma respectivele ţigarete confecţionate artizanal, menţionând că substanţele interzise au fost cumpărate pentru consum propriu, de la o persoană necunoscută din municipiul Cluj-Napoca.
Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor” – precizeaza IJJ Valcea.

You May Also Like

One thought on “FOTO: TINERI din RÂMNICU VÂLCEA, prinși în FLAGRANT consumând DROGURI

  1. Observ cu stupoare ca tot mai multe articole si stiri apar despre lucurile acestea ,tot mai si tot mai multi tineri prinsi in flagrant in timp ce isi cumpara sau consuma droguri , astea sunt vremurile in care traim din pacate, ar trebui inasprite pedepsele pentru trafic de droguri si de aici va cadea si consumul , parerea mea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.