18 decembrie 2020

FOTO. Traficant de droguri din Râmnicu Vâlcea, prins în flagrant

Flagrant în Râmnicu Vâlcea. Un traficant de droguri a fost prins de oamenii legii chiar când oferea spre vânzare 3 grame de substanțe interzise. Incidentul a avut loc ieri, 17 decembrie 2020, procurorii DIICOT Vâlcea și polițiștii de la SCCO Vâlcea organizând imediat și percheziții la domiciliul tânărului de 33 de ani.

“La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Vâlcea, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi oferit spre vânzare 3 grame de fragmente vegetale (substanțe interzise), de culoare verde – oliv altor trei persoane. 

În continuarea activităților, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului în cauză, unde au găsit aproximativ 15 grame de fragmente vegetale (substanțe interzise), o țigară confecționată artizanal și mai multe arme albe (o macetă, o sabie, o baionetă, mai multe cuțite și două bastoane telescopice).

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

Azi, 18 decembrie, cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, față de acesta, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fapte prevăzute și pedepsite de art. 2 și art.16 din Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Pitești și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea” – se arată într-un comunicat al Poliției Vâlcea.

You May Also Like