FOTO/VIDEO. Incident grav în Râmnicu Vâlcea între romi și un taximetrist BOLT

UPDATE: IPJ Vâlcea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, a reușit, în final, să transmită câteva informații despre incidentul din Ostroveni. Astfel, în cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere. Polițiștii continuă ancheta în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând să fie luate măsurile legale care se impun. Mai trebuie să menționăm că romii implicați ar fi suferit răni ușoare după ce au fost împușcați de taximetristul BOLT, ei fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

S-au tras focuri de armă seara trecută în cartierul Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea. Trei romi au hărțuit o minoră în zona Tic – Tac, iar întregul incident a fost văzut de tatăl fetei, taximetrist BOLT. Omul își aștepta copila, o adolescentă de 14-15 ani, să vină de la o prietenă, iar la un moment dat, în mașină fiind, a observat cum fata este pipăită de trei romi, care îi adresau și cuvinte obscene. Taximetristul BOLT a sărit în apărarea minorei, iar agresorii l-au luat la pumni. El a scăpat din mâinile lor, a intrat în mașină, a pus mâna pe un pistol cu bile și a tras după ei.

Deocamdată, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea nu a transmis niciun punct de vedere cu privire la incident, procurorul de caz fiind cel care trebuie să aprobe ce informații se dau către public. Și cum la Parchet se mișcă totul atât de greu și este o lipsă totală de transparență…


You May Also Like