VÂLCEA. Trei femei au fost hărțuite și amenințate cu moartea. Agresorul a fost reținut!

/

După o relație de concubinaj terminată în termeni conflictuali s-a ajuns la reținere și dosar penal. Asta pentru că bărbatul, în vârstă de 63 de ani, din Berislăvești, nu s-a resemnat și a început să-și hărțuiască fosta concubină. Nu s-a oprit aici însă, ci le-a terorizat cu mesaje de amenințare și cu telefoane și pe alte două femei, cunoștințe ale fostei sale iubite.
Una din victime nu a rezistat presiunii și s-a adresat instanței de judecată, obținând un ordin de restricție împotriva celui ce-o hărțuia neîncetat. Doar că bărbatul nu a dat doi bani pe decizia instanței și și-a continuat activitatea infracțională. Motiv pentru care, ieri, 8 iunie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești, Postului de poliție Berislăvești și Postului de poliție Sălătrucel au dispus reținerea pentru 24 de ore, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, a bărbatului care este cercetat acum pentru mai multe fapte de hărțuire și amenințare.

“În fapt, în perioada 12-30 mai a.c., persoana bănuită ar fi trimis celor trei mai multe mesaje de amenințare cu moartea, i-ar fi apelat telefonic de mai multe ori și i-ar fi urmărit cu autoturismul pe raza mai multor localități, în ciuda faptului că una dintre victime a obținut de la instanța de judecată un ordin de protecție.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă” – precizează polițiștii.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like