15 iunie 2024

PERVERSIUNE internațională în Brezoi. Un georgian a încercat să facă sex în WC cu o tânără! Apoi a fugit cu mașina

Mare ghinion pentru un cetățean georgian în data de 13 iunie 2024! În jurul orei 22.00, Poliţia Orașului Brezoi a fost sesizată de către un alt bărbat, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi încercat să abuzeze sexual o tânără.

„De îndată, polițiștii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv faptul că o tânără în vârstă de 22 de ani, domiciliată în județul Bihor, ar fi fost constrânsă fizic de către o persoană necunoscută pentru a întreține relații sexuale, în timp ce aceasta se afla în interiorul unui grup sanitar din proximitatea unei stații de alimentare. În urma verificărilor efectuate și a vizualizării imaginilor video înregistrate de camerele de supraveghere din incinta stației de alimentare, s-a stabilit că persoana necunoscută s-a urcat la volanul unui autoturism, cu numere de înmatriculare de origine daneză, plecând într-o direcție necunoscută, motiv pentru care acesta a fost dat în atenție”, a anunțat IPJ Vâlcea.

Cum a fost prins georgianul

„La scurt timp, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Rurală Milcoiu au identificat autoturismul în cauză, stabilind astfel identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat de 36 de ani, cu cetățenie georgiană. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Orașului Brezoi în vederea continuării cercetărilor. Având în vedere probatoriul administrat în cauză, polițiștii l-au reținut pe acesta”, a mai informat IPJ Vâlcea.

Agresorul mai rămâne în România, că tot îi place așa mult pe la noi

„În cursul zilei de vineri, 14 iunie 2024, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Persoana arestată a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au concluzionat polițiștii vâlceni.

Foto: Ilustrativ

You May Also Like