15 iunie 2024

Ședință extraordinară la Primăria Râmnicului. Vor vota consilierii aleși în 2020, nu cei din 2024!

Nouă puncte se află pe ordinea de zi a desfășurătorului ședinței extraordinare de Consiliu Local Râmnicu Vâlcea, programată a se desfășura marți, 18 iunie 2024, cu începere de la ora 10.00, în Sala de ședințe a primăriei. La această ședință vor vota consilierii locali aleși pe listele de la alegerile locale organizate în luna septembrie 2020 și nu consilierii aleși pe listele de la alegerile locale din 9 iunie 2024. Motivul este simplu: noii aleși locali nu și-au început mandatele și nu au depus jurămintele de credință!

Iată ordinea de zi a ședinței extraordinare din 18 iunie:

1.Proiect de hotărâre privind modificarea componenței comisiilor de specialitate nr. 2 și nr.3 ale Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, organizate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 263/3 din 11.11.2020, cu modificările și completările ulterioare.

2.Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 109/28.03.2024 privind aprobarea Studiului de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici, conform Devizului General, aferent obiectivului de investiție „Revitalizare urbană zona Nord”.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului „Revitalizare urbană zona Nord”, cod SMIS 321448 și a cheltuielilor legate de proiect.

4.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listei de investiții prin virări de credite bugetare pe anul 2024.

5.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii al unităților de învățământ preuniversitar de stat pentru anul 2024.

6.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Filarmonica „Ion Dumitrescu” pentru anul 2024.

7.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Sport Club Municipal pentru anul 2024.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism P.U.Z. și R.L.U. – Modificări în timpul execuției la bloc de locuințe colective prin mărirea regimului de înălțime de la P+2E la P+2E+3R, amplasament Municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Aurelian Sacerdoțeanu, nr. 80, inițiator S.C. Valentin și Vlăduț SRL.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism P.U.Z. și R.L.U. – Construire imobil funcțiuni mixte servicii și locuire, amplasament Municipiul Râmnicu Vâlcea, strada General Praporgescu, nr. 4, inițiator SC Olănești Riviera SA.

You May Also Like