RÂMNICU VÂLCEA: Un inconştient aflat în carantină a părăsit spitalul

Inconştienţă, nesimţire şi nepăsare! Un individ aflat în carantină la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea a părăsit salonul unde era cazat, riscând să îmbolnăvească zeci de persoane cu care este posibil să fi intrat în contact. Omul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a fost înregistrat la data de 18 martie 2020 un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea.

În fapt, în data de 18.03.2020, numitul BĂDULESCU NICOLAE din Rm. Vâlcea, aflat în stare de carantină la Spitalul Nr. 2 Vâlcea – Secția Boli Infecțioase, a părăsit salonul unde se afla, revenind după 15 minute.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţieimun. Rm. Vâlcea sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală,  iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică” – se arată într-un comunicat ofocial al Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like