Tânăr din VÂLCEA, condamnat pentru UCIDEREA a sute de ANIMALE

Sute de animale ucise cu sânge rece, distrugere, amenințare și loviri și alte violențe. Sunt doar câteva din infracțiunile comise de un tânpr de 29 de ani, din comuna vâlceană Ghioroiu, care zilele trecute a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare. Bărbatul este acuzat că a incendiat o stână în care se aflau peste 100 de animale, a omorât un câine și a snopit în bătaie doi bărbați.

“La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bălcești, pe numele unui tânăr de 27 de ani, din comuna Ghioroiu, având de executat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și rănirea și schingiuirea animalelor și 3000 lei amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

În fapt, în cursul lunii martie a anului 2019, acesta a agresat fizic doi tineri de 27 respectiv 28 de ani, aceștia necesitând îngrijiri medicale. Totodată l-a amenințat pe unul din ei cu incendierea stânei pe care o deține, lucru pe care l-a făcut, acesta a incendiat stâna în interiorul căreia se aflau peste 100 de animale, diferite specii, acestea fiind carbonizate, de asemenea a ucis un câine și a rănit un altul. Tânărul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like