TENTATIVĂ de VIOL la o fermă de vaci de la LIVEZI. Agresorul a fost arestat preventiv!

 

Tentativă de viol la o fermă de vaci de pe raza localităţii Livezi, judeţul Vâlcea. O femeie ce avea grijă de animalele ei pe câmp, a fost agresată fizic de un individ, ce a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea. S-a întâmplat vineri, 21 octombrie 2016, în jurul orei 19.00, iar agresorul este Ion Dragomir, care a sărit pur şi simplu asupra femeii, a început să o lovească cu pumnii şi palmele şi a încercat să o dezbrace de haine pentru a o viola.

Femeia s-a zbătut, a urlat după ajutor, iar în cele din urmă a reuşit să scape şi să sune la 112. Astfel a fost alertată poliţia, oamenii legii plecând ulterior în căutarea individului, ce o rupsese la fugă.

Noaptea târziu, Ion Dragomir a fost prins de poliţişti şi reţinut sub acuzaţiile de tentativă de viol şi loviri şi alte violenţe. În seara zilei de sâmbătă, 22 octombrie 2016, bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă, magistraţii din Bălceşti trimiţându-l după gratii pentru 30 de zile.

„În baza art.226 C.pr.pen., raportat la art.223 alin.2) C.pr.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti. Arestează preventiv inculpatul Dragomir Ion, cercetat pentru comiterea tentativei la infracţiunea de viol, faptă prev. şi ped. de art.32 C.pen. raportat la art.218 alin.1 C.pen, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu astăzi, 22 octombrie 2016 şi până la 20 noiembrie 2016 inclusiv. Conform art.275 alin.3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare efectuate de către stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 22 octombrie 2016, ora 19,45 la sediul Judecătoriei Bălceşti, judeţul Vâlcea” – se arată în minuta instanţei.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.