ULTRAJ la DRĂGĂȘANI. Polițiști amenințați cu securea. Agresor prins cu focuri de armă

Un barbat de 43 de ani, din municipiul Dragasani, a fost ieri, 16 octombrie, retinut de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Dragasani pentru comiterea infractiunii de ultraj.
Conform Politiei Municipiului Dragasani, politistii au fost agresati in momentul in care interveneau la un conflict intre vecini.
“Politistii de ordine publica, deplasati la fata locului, l-au identificat pe T.C., cunoscut cu un comportament violent, care avea o teava metalica, cu lungimea de aproximativ 1,5 metri in mana. Politistii l-au deposedat pe barbat de teava metalica si au purtat discutii cu acesta pentru a-l calma, insa TC a mers la domiciliu de unde a luat o secure cu care a amenintat oamenii legii. Totodata, arunca cu pietre inspre acestia si autospeciala politiei, adresand in mod continuu expresii jignitoare si amenintari cu moartea politistilor. Pentru incatusarea barbatului s-a fost folosit armamentul din dotare, fiind tras un foc de avertisment. La data de 15 oct procurorul de caz din cadrul PJ Dragasani a dispus retinerea pt 24 de ore fata de barbat, iar ieri a fost dispusa arestarea preventiva pt 30 de zile” – sustine purtatorul de cuvant al IPJ Valcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like