UPDATE: PERCHEZIŢII în VÂLCEA la EVAZIONIŞTI din domeniul SILVIC. Prejudiciu imens…

UPDATE: Conform unor surse judiciare, percheziţiile au loc în şase localităţi din Vâlcea. Este vorba despre Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Păuşeşti Măglaşi, Pietrari şi Olăneşti.

Zeci de percheziţii au loc în această dimineaţă în Vâlcea, poliţiştii descinzând la locuinţele mai multor persoane bănuite de infracţiuni de spălare de bani și evaziune fiscală.

Acţiunea este organizată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Poliției orașului Băile Olănești și posturilor de poliție arondate. Se efectuează 15 percheziții, atât în județul Vâlcea, cât și în București, la domiciliile și sediile unor societăți comerciale care desfășoară activități în domeniul comerțului cu material lemnos.

Se efectuează 13 percheziții în județul Vâlcea și 2 percheziții în București, în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, iar activitățile vizează identificarea și ridicarea de documente contabile.

Prejudiciul este imens, fiind estimat de anchetatori la suma de 4.500.000 de lei.

În activităţi au fost angrenaţi şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like