UPDATE. Tânărul din Drăgășani care și-a bătut iubita în plină stradă a fost arestat

Magistrații au decis să-l timită după gratii pe Denis M., bărbatul de 26 de ani care și-a bătut iubita în plină stradă, a tras-o de păr și a târât-o pe trotuar circa 50 de metri. Ulterior, individul răzbunător, i-a incendiat mașina tatălui tinerei. Denis M. este acum acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire și alte violențe și distrugere.

“Dispune arestarea preventivă a inculpatului M. RUSALIN DENIS, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe”, prev. de art. 193 alin. 1 C.p. şi „ameninţarea”, prev. de art. 206 alin. 1 C.p. (victimă F. Roxana Elena); „lovirea sau alte violenţe”, prev. de art. 193 alin. 2 C.p. şi „ameninţarea”, prev. de art. 206 alin. 1 C.p. (victimă F. Cornel); „lovirea sau alte violenţe”, prev. de art. 193 alin. 2 C.p. (victimă F. Vasile) şi „distrugerea”, prev. de art. 253 alin. 4 C.p. (victimă F. Cornel), toate cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p., pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de astăzi, 07.08.2019 şi până la data de 05.09.2019, inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală; Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului M. RUSALIN DENIS. Respinge cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestării preventive, cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală; Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului din oficiu în cuantum de 313 lei se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 07 august 2019, ora 21.00” – se arată în minuta instanței.

Potrivit Poliției Vâlcea, incidentul s-a petrecut în seara zilei de 4 august 2019, pe raza municipiului Drăgășani. În urma altercației, trei persoane au ajuns la spital cu răni.

„Ajunși la fața locului au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în fața unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr și târâtă pe o distanță de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgășani, cu care avusese o relație de concubinaj.

Văzând cele întâmplate tatăl și bunicul acesteia au intervenit iscându-se un scandal între aceștia. Polițiștii ajunși la fața locului au aplanat imediat conflictul și au identificat toate persoanele implicate.

În urma conflictului a rezultat rănirea tânărului de 26 de ani, a fetei și bunicului acesteia, toți fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După ce a fost externat, în dimineața zilei de 05 august, tânărul de 26 de ani, ar fi incendiat autoturismul tatălui fostei concubine” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like