VÂLCEA: Crimă din anul 2014, elucidată abia în 2016. Ucigaşul, arestat doar la domiciliu

/

 

Caz incredibil la Vâlcea. Un bărbat care şi-a omorât concubina în anul 2014 a fost propus pentru arestare preventivă abia în 2016. Este vorba despre un bărbat din Lungeşti, Ilie Muşuroi – 56 de ani, care în data de 7 iulie 2014 şi-a omorât în bătaie concubina de 34 de ani. Din câte se pare, cei doi locuiau împreună în casa bărbatului din Lungeşti, iar într-o seară ei au consumat băuturi alcoolice în exces. Pe acest fond, la un moment dat, concubinii s-au luat la ceartă, lucrurile degenerând în final. Ilie Muşuroi şi-a lovit iubita cu bestialitate, provocându-i răni grave, femeia decedând în data de 11 iulie 2014.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor criminalişti şi a procurorilor vâlceni în data de 14 iulie 2014, însă cercetările şi expertizele au durat mai bine de doi ani, abia în 2016 elucidându-se cazul. Astfel, criminalul a stat în libertate până în data de 16 decembrie 2016, atunci când oamenii legii l-au propus pentru mandat de arestare preventivă. Numai că, deşi Muşuroi este acuzat de o faptă foarte gravă – lovituri cauzatoare de moarte, magistraţii Tribunalului Vâlcea nu au găsit de cuviinţă să-l bage după gratii, ci i-au dat doar arest la domiciliu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “VÂLCEA: Crimă din anul 2014, elucidată abia în 2016. Ucigaşul, arestat doar la domiciliu

  1. Sunteti siguri de ceea ce ati publicat?stiti ce semnifica articolul acesta?ati auzit de defaimare si de daune morale ?sper sa i se dovedeasca nevinovatia si cel vinovat sa plateasca!inainte sa publicati unele articole verificati informatiile care le primiti de la anumite persoane!si apropo nu locuiau impreuna !nu era el singura persoana la care se ducea !in fiecare noapte te puteai intalni cu ea pe strada cu diferiti barbati si se ducea si la alte persoane in „vizita” neinvitata!

Comments are closed.