10 octombrie 2016

Vâlcean arestat pentru fals şi înşelăciune, infracţiuni comise în Germania

A comis mai multe infracţiuni de fals şi înşelăciune în Germania, iar acum nemţii îl vor arestat cu orice preţ. Florin M. este un bărbat de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare. Astfel, poliţiştii vâlceni au plecat în căutarea lui, iar, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au reuşit să îl prindă.

„La data de 7 octombrie a.c., au  reuşit identificarea  bărbatului, care este cercetat pentru comiterea faptei de fals şi înşelăciune. Pe numele acestuia, autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor  săvârşite în cursul lunilor februarie şi martie 2014.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a emis pe numele său un mandat de reţinere pentru 24 de ore” – precizează purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.