2 decembrie 2016

VEZI CINE E! Tânăr din Vâlcea, trimis în judecată pentru tentativă de viol şi violare de domiciliu

 

A încercat să violeze o bătrână de 74 de ani, după ce a intrat în locuinţă peste ea şi a agresat-o. Este vorba despre un individ de 25 de ani – Claudiu Nicolae Coarnă, din localitatea Zătreni, judeţul Vâlcea, care pentru faptele sale de violenţă a fost pus doar sub control judiciar de magistraţii vâlceni.

Cazul său a ajuns însă din nou pe masa judecătorilor Judecătoriei Bălceşti, după ce procurorii Parchetului Bălceşti au finalizat cercetările, au întocmit rechizitoriul şi, în data de 29 noiembrie 2016, l-au trimis în judecată.

Nefericitul incident a avut loc în seara zilei de 31 octombrie 2015, iar bătrâna Nicoliţa P. a reuşit ca prin minune să scape din mâinile individului. Ulterior, ea a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

Iniţial, anchetatorii au deschis un dosar pe numele său pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi loviri şi alte violenţe. Numai că, în 2016, când Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti a fost preluat de un nou prim-procurori, ancheta s-a extins, suspectul a fost din nou audiat, iar atunci el a recunoscut în faţa procurorilor că intenţiona să o violeze pe bătrână în momentul în care a pătruns în locuinţa ei.

Astfel, s-a schimbat încadrarea juridică, iar pe numele lui Claudiu Nicolae Cornea a început urmărirea penală pentru tentativă la infracţiunea de viol şi violare de domiciliu. Mai mult, în data de 29 septembrie 2016, procurorii de la Bălceşti au cerut arestarea lui preventivă, mai ales că individul este recidivist, în anul 2013 el fiind condamnat la închisoare cu suspendare tot pentru tentativă de viol. Numai că, judecătorii nu au considerat că este pericol social şi l-au pus doar sub control judiciar. Decizia a fost menţinută şi la Tribunalul Vâlcea.

 

 

rr_banner_v2-1

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.