Carne de mici cu E.coli, produsa in Valcea si vanduta in supermarket-urile din tara

O firma din Valcea este banuita ca ar fi vandut in supermarket-urile din Romania mici in care a fost depistata bacteria E.coli. Cel putin asa sustin inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Caras-Severin, acolo unde a fost descoperita carnea de mici. Este vorba de un lot de carne de mici comercializat intr-un supermarket din Resita, respectiv 12 caserole a cate 500 de grame de carne macinata de vita si oaie, care insa au fost vandute inainte ca rezultatele analizelor de laborator sa fie finalizate. Si, asa cum spuneam, producatorul este din Valcea.
„Au fost dispuse masuri de transmiteri prin sistemul rapid de alerta si a fost notificat judetul de unde provenea producatorul respectivului produs. Cantitatea de sase kilograme de carne, comercializata la Resita, expira la data de 22 iulie, iar buletinul de analiza a venit in data de 29 iulie, cand acest produs nu a mai fost regasit pe rafturi, fiind probabil cumparat deja. Supermarketul controlat a respectat toate conditiile sanitar-veterinare indicate de producator. Da, producatorul este din Valcea, dupa cum deja s-a spus in media”, a declarat, joi, directorul adjunct al DSVSA Caras-Severin.

You May Also Like

One thought on “Carne de mici cu E.coli, produsa in Valcea si vanduta in supermarket-urile din tara

  1. Ba, sunteti ziaristi de….., de ce doar „o firma” ?, noi credem ca mult mai multe, daca nu chiar toate vand E. coli !!!
    LASILOR, DACA SUNTETI ZIARISTI SI VA MAI LAUDATI CA SUNTETI D’AIA DE INVESTIGATIE, AVETI CURAJUL RASPUNDERII, (noI, ca pentru noi scrieti, de cine sa ne ferim?) NU VA MAI ASCUNDETI, LASILOR !!!,. Sau poate asteptati sa „sara” aia vinovati cu banu’!!!, deh, posibil orice .

Comments are closed.