Chimcomplex susține taberele pentru copii și tineret

/

Chimcomplex Borzești este un partener important și al altor activități în afara celor din industria chimică. Pentru că se comportă ca o mare corporație occidentată, Chimcomplex, societate care a preluat fostul combinat Oltchim de la Râmnicu Vâlcea, a susținut organizarea unei tabere de vară pentru copii, în Munții Apuseni. Redăm mesajul companiei de la finalul taberei și publicăm un album foto care să ateste ce s-a întâmplat acolo. 

Cu bucurie și amintiri minunate, Tabăra de vară 2023 în Parcul Natural Apuseni Valea Moțului – Lumea Pierdută a luat sfârșit! După o săptămână plină de aventuri, învățare, jocuri și reconectare cu natura, suntem încântați să împărtășim cu dvs. câteva momente speciale din această experiență incredibilă susținută de Chimcomplex S.A. Borzesti și organizată de Federația Română Turism Sportiv

Participanții au explorat trasee spectaculoase și au luat parte la competiții pline de adrenalină, descoperind astfel frumusețea unică a Parcului Natural Apuseni. Experiențele inedite și amuzante au creat amintiri de neuitat pentru toți cei implicați.

Nu am putea să trecem peste acest moment fără a adresa un imens „mulțumesc” copiilor curajoși care au fost alături de noi, părinților lor pentru încrederea acordată și, desigur, voluntarilor devotați care au făcut ca această tabără să fie o experiență cu adevărat uimitoare!

loading...

You May Also Like