Cu platformă sau fără? Cum te ajută pantofii sport să ai un look urban în tendințe

Anii 90’ și începutul anilor 2000 au reprezentat perioada de glorie pentru încălțările cu platformă. Pentru generația de adolescenți crescuți în acea perioadă, vedetele precum Andre, Spice Girls sau Britney Spears reprezentau etalonul acestei tendințe pe care orice puștoaică voia neapărat să o imite. 

Aceste tendințe s-au reinventat și chiar dacă sunt departe de ideea de platformă a anilor 90’, în ultimii ani, tot mai multe branduri celebre au introdus în colecțiile lor de încălțăminte sport de damă diverse modele de talpă cu platformă.

Pantofii sport cu platformă. Modă veche, trenduri noi

Imediat după relansarea acestui trend, fashioniștii au îndrăgit instant încălțările sport cu platformă sau cu talpă groasă, iar în scurt timp, au devenit parte integrantă în majoritatea ținutelor. Fie ele de zi, de seară sau pentru job.

  1. Stabilitate și confort

Pantofii sport cu platformă sau cu talpa mai groasă sunt ideali pentru femeile care iubesc ținutele creative și care vor să se remarce prin stilul vestimentar, însă au și un stil de viață activ, așa că au în permanență nevoia de a fi libere să se miște. 

Așadar, acest model de încălțări te ajută să obții un look original fără a-ți crea disconfort la mers. 

  1. Un plus de înălțime

Dacă ești o femeie minionă ori îți dorești să fii puțin mai înaltă, însă nu te împaci bine cu tocurile și nici nu le găsești potrivite pentru purtarea zilnică, pantofii sport cu platformă cu siguranță reprezintă o variantă ideală. 

  1. Multe opțiuni de integrare

Spre deosebire de încălțările sport obișnuite care sunt destinate preponderent ținutelor destinate activităților fizice, pantofii sport și îndeosebi cei cu platformă îți oferă multe posibilități de asortare. 

Adică îi poți purta și cu o pereche de blugi skinny și cu pantalonii oversized, cu fuste mini sau cu cele de inspirație boho ori chiar cu rochii casual.

Așadar, acest tip de pantofi sport te ajută să-ți creezi un look urban unic și fără să-ți regândești combinațiile preferate. 

  1. Gamă variată de modele 

În funcție de forma pe care o are talpa, vei găsi cam trei modele principale:

  • Talpa înaltă și plată
  • Talpa înaltă și ușor curbată, care imită sneakerșii pentru alergat
  • Talpa înaltă cu călcâiul proeminent

În ceea ce privește designul, acest tip de încălțăminte, așa cum sunt pantofii sport pentru damă de la Adona, are o paletă largă de culori și imprimeuri sau de combinații de texturi mereu în tendințele de sezon. Așadar, îți va fi ușor să-ți pui în evidență personalitatea prin culorile și stilurile alese

Unele modele sunt realizate chiar din materiale impermeabile sau mai rezistente la apă.

Pot fi purtați și pe o vreme ploioasă ori mai friguroasă deoarece talpa înaltă îți ferește piciorul de contactul direct cu solul rece sau cu firicelele de apă care se scurg pe trotuar când plouă 

Pantofii sport cu talpă înaltă pentru femei sunt o alegere care îți asigură confortul de care ai nevoie atunci când ai o viață activă și dinamică, însă nu îți vor compromite stilul vestimentar. Ba mai mult, te vor ajuta să-ți și să rămâi în tendințe. 

Sursa foto: freepik.com

℗Articol publicitar

You May Also Like