Cum să arăți senzațional, deși ai trecut de 30 de ani. Ce pot face bărbații pentru a fi în formă la orice vârste

Dacă pentru o femeie îngrijirea zilnică a tenului și a corpului este un must-have, pentru bărbați, aceste lucruri se fac cu puțin mai multă dificultate. Însă, dacă atunci când sunt foarte tineri, bărbații își permit să facă excese, să nu aibă grijă de tenul și de corpul lor, după ce trec de vârsta de 30 de ani, organismul lor se va resimți și vor avea nevoie să aibă mai multă grijă de propriul corp, de ten, de păr, de barbă, chiar și de pielea de pe întregul corp.

Mai mult decât atât, dacă la 20 de ani îți permiți să porți un tricou ușor șifonat și o pereche de jeans, odată cu trecerea anilor, orice domn care se respectă are nevoie să arate impecabil, să se îmbrace bine, să aibă o tunsoare la modă și o barbă aranjată. 

Iată ce poți face pentru a arăta impecabil în orice moment al zilei 

  • În primul rând, pentru a arăta și a te simți impecabil, trebuie să începi cu îngrijirea corpului. Dacă până acum, în baie aveai un singur recipient de gel de duș și șampon pentru bărbați, 2 în 1, este momentul să începi să folosești mai multe produse cosmetice pentru barbati, care te vor ajuta să te simți bine, să miroși extraordinar, să ai o piele sănătoasă și catifelată, astfel că acum vei putea deveni bărbatul care îți dorești: elegant, manierat, îmbrăcat, bine, cu un parfum amețitor, o barbă elegantă și o tunsoare senzațională. 
  • După ce ai realizat că folosirea mai multor produse cosmetice te poate ajuta enorm, este momentul să îți găsesști stilul care să te reprezinte și cu care să te simți tu însuți. Îți place să te îmbraci elegant? Nimic mai simplu! Un sacou, chiar un costum, o cămașă albă sau într-o nuanță pastelată, o cravată de mătase asortată cu batista de la buzunarul sacoului ori un papion drăguț, toate aceste piese vestimentare te pot transforma într-un adevărat domn elegant, care va întoarce toate privirile atunci când va ieși din casă! 
  • Dacă atunci când erai în facultate îți permiteai să bei mereu alcool și să mănânci fast food și, în același timp, să ai o alură sportivă, odată cu trecerea anilor, acest lucru este din ce în ce mai dificil! După 30 de ani, ba chiar ușor mai devreme în cazul unora, este momentul să te apuci de sport și să ai grijă la alimentație, pentru că te poți trezi, aproape fără să realizezi, că ai devenit supraponderal, că ai burtă, iar mușchii abdominali sunt doar o amintire frumoasă! Așa că, ai mereu grijă de tine, încearcă să faci mișcare de cel puțin două sau trei ori pe săptămână, iar atunci când ieși la restaurant, încearcă să comanzi în locul deja clasicilor cartofi prăjiți, o porție de salată! 

Pentru a fi în formă după 30 de ani este nevoie de puțină determinare și un pic de efort, însă nimic nu este imposibil și nimic nu te poate opri să îți atingi țelurile! Depinde doar de tine!

Sursa foto: Pexels.com

loading...

You May Also Like