11 iunie 2024

Doi șoferi, CONSIDERAȚI PERICOL pentru ceilalți participanți la traficul rutier. Ce măsuri au aplicat polițiștii

Polițiști din municipiul Râmnicu Vâlcea și cei ai secțiilor de poliție arondate au derulat, luni, 10 iunie 2024, acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, precum și acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Astfel, au fost legitimate 178 de persoane și verificate 55 de autovehicule, fiind aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ de 8.900 de lei.

Din totalul sancțiunilor amintite mai sus, 33 au fost aplicate în conformitate cu OUG nr.. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, patru conform prevederilor Legii nr. 61/1991 Rep. pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, o altă sancțiune fiind aplicată pentru alte abateri.

„Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, doi șoferi, față de aceștia fiind dispusă măsura reţinerii permisului de conducere. De asemenea, au fost oprite din a circula două vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate. Astfel de acțiuni vor continua pentru identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă prevederile legale”, au transmis polițiștii vâlceni.

You May Also Like