ÎN SFÂRŞIT! S-a vândut combinatul OLTCHIM, pe bucăţi!

O parte din pachetele de active ale combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, scoase la vânzare anul trecut, s-au vândut în cele din urmă. Administratorii judiciari urmează să încheie în această săptămână contractele de vânzare cu trei companii, respectiv Chimcomplex S.A. Borzesti, Dynamic Selling Group SRL şi White Tiger Wealth Management Ltd, şi poartă în continuare discuţii cu alţi ofertanţi.

Cele trei contracte de vânzare care vor fi încheiate în această săptămână sunt cu Chimcomplex S.A. Borzesti, pentru cinci pachete de active integral şi unu parţial (pachetele de active nr. 1-5 şi parţial 7), cu Dynamic Selling Group S.R.L pentru un pachet (nr. 6) şi cu White Tiger Wealth Management Ltd pentru şase pachete intergrale şi unu parţial (nr. 1, 3-5, 7, 8 si partial  9),

In continuare Oltchim poarta discutii cu alti ofertanţi, se arată în anunţul publicat astăzi la BVB.

Finalizarea tranzactiilor in baza acestor contracte este supusa anumitor conditii care trebuie indeplinite, printre care se numara aprobarea finala de catre adunarea generala a creditorilor Societatii, acest organism finalizand selectia ofertantilor castigatori.

Procesul de vânzare se anticipeaza că va fi finalizat în prima parte a anului 2018.

În vânzarea activelor, Oltchim a fost consiliat de casa de avocatură Bondoc&Asociaţii, iar pentru Chimcomplex a oferit consiliere Maravela &Asociatii.

 

loading...

You May Also Like