FIUL unei PROFESOARE din VÂLCEA, ARESTAT după JAFURILE din municipiu. Vezi cine e!

Aşa cum anunţam în articolele trecute, Râmnicu Vâlcea a fost devastat de hoţi la sfârşitul săptămânii trecute, iar poliţiştii au reuşit să prindă o parte din ei într-un timp record. Unul dintre suspecţi a şi fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar spre uimirea tuturor el este fiul unei profesoare din Vâlcea. Ştefan Alexandru Prunescu, de 19 ani, este acuzat că a sustras bunuri din mai multe asociaţii de proprietari, dar şi dintr-o pizzerie şi o shaormerie. El a mai avut încă doi complici, care au fost reţinuţi de poliţişti şi ulterior eliberaţi, ei urmând să fie cercetaţi în stare de libertate.

În schimb, Ştefan Alexandru Prunescu a fost trimis după gratii pentru 30 de zile, iar din surse judiciare am aflat că este recidivist. De asemenea, am reuşit să aflăm că băiatul nu a reuşit să promoveze bacalaureatul în vara acestui an, în ciuda eforturilor şi a insistenţelor părinţilor săi.

Iată minuta instanţei Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, în urma căreia Prunescu a fost arestat:

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului PRUNESCU ŞTEFAN-ALEXANDRU , cercetat pentru săvârşirea în concurs real a patru infracţiuni de furt calificat, prev. de art. 228 alin.1 – art.229 alin.1 lit.b şi d şi alin.2 lit.b Cod pen.cu aplic. art.77 lit.a Cod pen. (2 acţiuni -pers. vătămată S.C. Dinroxy Pan S.R.L.), art.228 alin.1 – art.229 alin.1 lit.b şi d şi alin.2 lit.b Cod pen. (pers. vătămată Asociaţia de proprietari Cămin 3 Oltchim), art.228 alin.1 – art.229 alin.1 lit.b şi d şi alin.2 lit.b Cod pen. (pers. vătămată Asociaţia proprietari Cerna) şi art.228 alin.1 – art.229 alin.1 lit.b şi d şi alin.2 lit.b Cod pen. (pers. vătămată S.C. Cozia Expert), toate cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17 octombrie 2017 şi până la data de 15 noiembrie 2017, inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală; Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului PRUNESCU ŞTEFAN-ALEXANDRU. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a controlului judiciar sau a măsurii preventive a arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Prunescu Ştefan-Alexandru, prin avocat. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală; Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 17 octombrie 2017, ora 17.40”.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like