Inaugurarea Ramada, un regal al business – ului vâlcean

Cel mai nou şi mai luxos hotel din judeţul Vâlcea a avut parte de o inaugurare de gală. Miercuri, 3 aprilie 2019, a fost tăiată panglica la Ramada Râmnicu Vâlcea, în prezenţa ÎPS Varsanufie, a autorităţilor locale, a reprezentanţilor comunităţii de afaceri şi a mass – media. Înaltul oaspete al evenimentului a fost ministrul Turismului, Bogdan Trif. 

De departe cea mai puternică şi interesantă investiţie privată din judeţ a ultimilor ani (aproximativ 10 milioane de euro), Ramada, clasat cu patru stele superior, este situat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea şi reprezintă cu onoare standardele numelui pe care îl poartă. Dispune de 108 camere duble şi 5 apartamente situate la ultimul etaj cu o vedere spectaculoasă deasupra oraşului. Oaspeţii au la dispoziţie o sală de gimnastică, un restaurant Sago Urban Cuisine, un lounge bar şi două terase. A fost construit şi un centru de evenimente nou, cu 2 săli de bal şi o sală de şedinţe. De asemenea, hotelul introduce pe piaţa locală programul de loialitate Wyndham Rewards, în care se pot înscrie toţi clienţii ce accesează serviciile Ramada by Wyndham Râmnicu Vâlcea, locali şi internaţionali.

Atmosfera destinsă de la inaugurare a fost întreţinută de solistul Ştefan Stan şi formaţia sa. Artizanii acestui proiect, soţii Maria şi Ion Tudor, au primit felicitările participanţilor la eveniment într-un cadru destins, înainte de un adevărat ,,spectacol” de gustări fine şi băuturi rafinate.

loading...

You May Also Like