26 februarie 2017

ȘEFI NOI la POLIȚIA VÂLCEA…

Șefi noi la Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea. Nu… nu vă gândiți că la comanda unității s-a schimbat ceva, pentru că deocamdată nu este cazul. În schimb, este vorba despre anumite structuri din cadrul IPJ Vâlcea, unde au apărut șefi noi, în urma promovării concursurilor.

Să îi luăm în ordine cronologică. În data de 14 februarie 2017 a avut loc concursul pentru conducerea Poliției orașului Bălcești, iar cel care a promovat concursul a fost comisarul Gheorghe Constantin.

Examenul pentru postul de șef al Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost câștigat, în data de 17 februarie 2017, de comisarul Constantin Aniel.

De asemenea, o funcție importantă scoasă la concurs a fost cea de șef al Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea. Examenul a fost susținut în data de 20 februarie 2017, fiind promovat de comisarul șef Laurențiu Nicolăescu, cel care a fost și interimar pe acest post și care s-a dovedit a fi extrem de eficient.

În final, joi, 23 februarie 2017, a fost organizat concursul pentru șefia Secției de Poliție orașului Băile Govora, examenul fiind promovat de comisarul șef Puiu Călinescu.

Trebuie să precizăm totuși că în această perioadă au avut loc examene și pentru funcțiile de șef al Poliției Băile Olănești și al Centrului de Reținere și Arestare Vâlcea, însă niciun candidat nu a reușit să promoveze.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.