MOARTE CUMPLITĂ pentru un bărbat din VÂLCEA!

Un barbat din Valcea a murit in chinuri cumplite in noaptea de miercuri spre joi, 7-8 septembrie 2016. Tragedia a avut loc in comuna Danicei, judetul Valcea, barbatul decedand intr-un incendiu devastator, arzand practic de viu.
Flăcările s-au declanşat în interiorul locuinţei lui P.F. şi au ars bunurile din interior (o masă, mai multe scaune, un şifonier un televizor, actele proprietarului). De asemenea s-au degradat un aragaz, o butelie şi un frigider. Pe timpul stingerii incendiului, proprietarul locuinței a fost găsit cu arsuri pe corp în dormitor, iar tavanul casei căzuse peste el. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa. Mai mult, acesta era cunoscut în ultimele zile cu probleme locomotorii.
Din cauza materialelor combustibile din componența locuinței şi a faptului că incendiul s-a manifestat în interior, şi a fost observat și anunțat foarte târziu, flăcările, au cuprins întreaga casă şi s-au propagat la locuinţa învecinată, proprietatea lui P.T. unde au ars: acoperişul, pe o suprafaţă de circa 130 mp., aproximativ 8 mc de cherestea, cinci uşi de stejar, cinci ferestre de termopan. După aproximativ o oră şi jumătate de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins.
Cercetările preliminare arată că incendiul ar fi izbucnit din cauza focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor (lumânare uitată aprinsă pe masa din dormitor).

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.