NEWS ALERT. Comisarul şef Răzvan Giuroiu, noul adjunct al Poliţiei Vâlcea

/

Schimbări majore la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. După ce săptămâna trecută, ministrul de Interne l-a demis în direct pe Sorin Oară de la şefia Poliţiei Vâlcea, azi i-a venit rândul lui Cosmin Iana să fie înlăturat din funcţia de adjunct. Din informaţiile pe care le avem, acesta se aştepta să fie demis, motiv pentru care i-a şi înmânat cheia biroului celui ce-l va înlocui

Ei bine, pe surse am aflat că, începând cu data de 6 ianuarie 2020, împuternicit în funcţia de adjunct al IPJ Vâlcea a fost comisarul şef Răzvan Giuroiu, cel care a fost până acum şeful DGA Vâlcea. Acesta a mai ocupat scaunul de adjunct în anul 2016, pentru o perioadă de şase luni, ulterior revenind în fruntea Serviciului Anticorupţie.

În ceea ce priveşte funcţia de comandă la Poliţia Vâlcea, rămâne în continuare vacantă după demiterea lui Oară. Deşi sunt unii care „dau din coate” şi fac potecă pe la liberali şi pe la Prefectură, surse demne de încredere dau ca sigură varianta unui inspector şef adus din afara judeţului. Nu ar fi prima dată dacă ne aducem aminte de chestorul Ion Stoica şi de comisarul şef Bogdan Berechet!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like