NEWS ALERT. Rocadă la vârful Poliției Vâlcea

1 martie 2019, ziua în care comisarului Cosmin Iana i-a expirat împuternicirea ca inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea. Și pentru că legislația în vigoare nu mai permite o nouă prelungire, a fost necesară găsirea unei soluții temporare, până la organizarea unui concurs pe acest post.

Ca urmare, s-a luat decizia de a face rocadă la vârful IPJ Vâlcea. Adică adjunctul a devenit inspector șef, iar inspectorul șef a devenit adjunct. Dacă vă așteptați ca Ion Matei să fie cel avansat în funcție, ei bine, din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat. Ca atare, cel promovat a fost comisarul de poliție Sorin Ovidiu Oară, care a fost împuternicit de IGPR să ocupe funcția de inspector șef al Poliției Vâlcea în următoarele șase luni, în timp ce comisarul Cosmin Iana a fost împuternicit, pe aceeași perioadă de timp, să ocupe funcția de adjunct. Ordinul de numire a venit în după-amiaza zilei de vineri, 1 martie 2019.

Înainte de a fi promovat în funcţii de conducere, comisarul Oară a lucrat la  Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Vâlcea, fiind ofiţer specialist. Iată că la mai puțin de un an de când a fost pus adjunct, Oară urcă pe cea mai înaltă treaptă profesională în cadrul unității.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like