SPIRIT CIVIC. Un jandarm din Drăgăşani a returnat un telefon pierdut

Dând dovadă de spirit civic, plt.maj. Răchieru Marian, din cadrul Detaşamentului 5 Jandarmi Mobil Drăgăşani, a înapoiat un telefon mobil pe care l-a găsit pe str. Gib Mihăescu din municipiul Drăgăşani. Jandarmul se afla în timpul său liber, însă nu a ezitat să înceapă demersurile pentru identificarea posesorului telefonului, iar după ce a aflat numele persoanei l-a contactat pentru a-i înmâna bunul pierdut.

În scurt timp aceştia s-au întâlnit, plt.maj. Răchieru Marian predându-i personal telefonul mobil lui C.A., domiciliat in municipiul Drăgăşani.

„Pentru spiritul său civic, subofiţerul a fost recompensat de către comanda Jandarmeriei Vâlcea. De asemenea, ne bucrăm să avem printre noi militari care aduc un ajutor cetăţenilor şi îi informăm pe acestă cale că pot apela cu încredere la jandarmii vâlceni pentru problemele cu care se confruntă” – precizează conducerea Jandarmeriei Vâlcea.

loading...

You May Also Like

2 thoughts on “SPIRIT CIVIC. Un jandarm din Drăgăşani a returnat un telefon pierdut

  1. Doar atât? Cati hoti a prins domnul Rachieru in timpul serviciului? Telefoane se pierd zilnic. Totusi il felicit pt ca a avut curaj sa gaseasca un telefon.

  2. Sunt curios dacă acest jandarm a reușit să prindă macar odata in viata un hot? Telefoane se pierd zilnic, nu pt asta plătim jandarmii și polițiștii. II plătim sa ne apere și să prindă hoti. Totusi il felicit pt aceasta mare realizare. Atata poate dumnealui.

Comments are closed.