OFICIAL. Vâlceanul Gheorghe Mihăilescu, noul șef al Regiei Naționale a Pădurilor

Printr-un comunicat oficial, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a anunțat că noul director interimar al acestei instituții este, începând de azi, 4 octombrie 2018, vâlceanul Gheorghe Mihăilescu. Acesta a ocupat până acum postul de director al Direcției Silvice Vâlcea, fiind un personaj extrem de apreciat în domeniu.

“Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva a aprobat joi, 4 octombrie, incetarea contractului de mandat al directorului general al Romsilva, Dragos Ciprian Pahontu, si numirea provizorie, in functia de director general, a directorului Directiei Silvice Valcea, Gheorghe Mihailescu, caruia i s-au delegat atributiile de conducere executiva a Romsilva pentru o perioada de patru luni.

Absolvent al Facultatii de Silvicultura si Exploatari Forestiere din cadrul Universitatii ”Transilvania” din Brasov in anul 1990, Gheorghe Mihailescu a activat in domeniul silviculturii ca inginer silvic timp de 21 de ani, in aceasta perioada ocupand functii de executie si conducere, iar in ultimii sase ani a condus Directia Silvica Valcea, structura teritoriala a Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva.
Regia Nationala a Padurilor – Romsilva administreaza 3,14 milioane de hectare de paduri proprietatea publica a statului si 22 de parcuri nationale si naturale cu o suprafata de aproximativ 850 de mii de hectare” – se arată în comunicat Regiei Naționale a Pădurilor.
loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like