SJU VÂLCEA: Un singur pacient cu COVID19 a mai rămas internat la Boli Infecţioase

Încă doi pacienţi au fost externaţi de la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, în ultimele 24 de ore. Asta înseamnă că un singur pacient confirmat cu noul coronavirus se mai află internat în spital.

Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Judeţean Vâlcea, pacientul prezintă formă uşoară ale bolii.​ Probabil că, în scurt timp, şi acesta va fi externat.

La nivelul judeţului Vâlcea, în izolare la domiciliu se mai află un număr de 448 persoane, iar în centrele de carantină din județ sunt 221 persoane.

„Facem următoarea precizare pentru cetățeni: orice persoana care se întoarce pe teritoriul României dintr-o călătorie internațională va intra în izolare la domiciliu timp de 14 zile. În situația în care la aceeași adresă locuiesc mai multe persoane împreună cu persoana întoarsă din străinătate, izolarea se aplică tuturor persoanelor, dacă nu există altă adresă la care să se poată autoizola aceasta.  Pentru persoanele care nu au posibilitatea îndeplinirii condițiilor pentru măsura mai sus menționată sau solicită acest lucru pentru a nu își expune familia, se poate opta pentru măsura carantinei instituționalizate, în spații special destinate puse la dispoziție de autorități” – informează Prefectura Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like