15 ianuarie 2017

TRAGEDIE: Un bărbat din Stroești a murit în chinuri cumplite

Durere cumplita in comuna Stroesti, judetul Valcea, acolo unde azi va fi condus pe ultimul drum un tanar de 38 de ani, care a murit in chinuri groaznice.

Intamplarea tragica a avut loc chiar in utima zi a anului 2016, insa barbatul a luptat pentru viata lui pe un pat de spital pana vineri, 13 ianuarie 2017, cand a pierdut lupta cu viata.

Ce s-a intamplat? Ei bine, in ziua fatidica Virgil Ciolacu sau Gicu, asa cum ii spuneau prietenii si membrii familiei, s-a dus la casa sa din Stroesti, pe care si-o construise cu multa truda si dupa ani de munca in Italia, sa faca focul in centrala. El a folosit benzina pentru a aprinde focul, iar in acel moment s-a produs o explozie, hainele tanarului luand foc de la brau in jos. De asemenea, si la fata a suferit arsuri, dar in special i-au fost afectate caile respiratorii.

Virgil Ciolacu a plecat pe picioarele lui din locuinta, fugind repede la casa fratelui sau, chiar daca hainele inca ii ardeau. Ulterior a fost chemata ambulanta, iar Gicu s-a asezat singur pe targa. A fost dus la spitalul din Horezu, apoi la Ramnicu Valcea si, in final, a fost transportat in stare grava la Craiova. Barbatul a luptat pentru viata lui pana vineri, 13 ianuarie 2017, cand nu s-a mai putut face nimic pentru el, decedand pe patul de spital.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.