14 noiembrie 2016

Turişti blocaţi cu maşinile în nămeţi la Obârşia Lotrului, salvaţi de jandarmii şi poliţiştii din Vâlcea

Duminică, 13 noiembrie 2016, zi cu ghinion pentru zeci de turişti care au rămas blocaţi cu maşinile în nămeţi pe DN 7 A, între Voineasa şi Obârşia Lotrului. Astfel, jandarmii montani din cadrul Postului de jandarmi montan Voineasa şi poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Voineasa au intervenit în zonă pentru degajarea părții carosabile cu 2 utilaje multifuncționale, reuşind abia după patru ore să deblocheze şi să repună pe drum nu mai puţin de 20 autoturisme care au fost conduse în siguranţă până în localitatea Voineasa.

„Misiunea s-a încheiat la orele 16.30, iar circulația rutieră  pe DN7 A ,  KM 40-86+601m, a fost închisă temporar datorită viscolului puternic, căderilor masive de arbori și ninsorii abundente de către  administratorul drumului cu acordul Politiei Rutiere.

Sectorul de drum este monitorizat de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea și Postului de Poliție Voineasa.

În vederea asigurării siguranței participanților la trafic, circulația va rămâne închisă până la îmbunătățirea condițiilor meteo rutiere” – precizează IJJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.