VIDEO – TUPEU: Șoferiță filmată în timp ce mergea cu mașina pe trotuar la Cina, în Râmnicu Vâlcea

/

Într-un oraș în care polițiștii rutieri au ajuns să aibă apariții tot mai rare pe străzi, mulți șoferi și-au cam luat-o în cap. Evident că este vorba despre municipiul Râmnicu Vâlcea, unde cazurile de indisciplină în trafic se înmulțesc, unde se circulă cu viteză și nimeni nu vede, unde cetățenii de etnie rromă fac legea în trafic și unde pietonii trec strada cu frica-n sân.

Un caz de indisciplină vă prezentăm și acum, iar mai jos puteți vedea un video, publicat în data de 19 septembrie 2018 pe pagina de Facebook intitulată „Ai parcat ca un bou Vâlcea”, în care se vede clar cum o șoferiță circulă cu mașina pe trotuar fără nicio jenă. Norocul ei a fost că atunci nu erau pietoni pe trotuar, pentru că altfel îi punea în pericol.

Femeia pesemna a vrut să evite traficul aglomerat din zona Cina, cartierul Ostroveni, și să-și găsească un loc de parcare. Nimic de condamnat, însă pentru modul „neortodox” în care a făcut-o, ar merita să intre în atenția Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea. Sigur, dacă încă mai există bunăvoință din partea rutierilor și nu se deranjează prea tare…

sursa video: Ai parcat ca un bou Vâlcea – Facebook

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like