19 octombrie 2016

ACCIDENT chiar în faţa POLIŢIEI VÂLCEA! Biciclistă, acroşată în sensul giratoriu

UPDATE: Din câte se pare, tânăra accidentată în sensul giratoriu din faţa Poliţiei Vâlcea lucrează la firma de curierat pe două roţi Aztec.

O tânără biciclistă în vârstă de 30 de ani – Florina T. – a fost acroşată în trafic de o autoutilitară chiar în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, în zona 1 Mai din municipiu. S-a întâmplat miercuri, 19 octombrie 2016, în jurul prânzului, iar vinovat de producerea accidentului se face şoferul autoutilitarei, Ionuţ P. – 36 de ani. Din informaţiile primite de la poliţişti, conducătorul auto conducea pe strada Calea lui Traian, pe banda 1 de mers, iar la intersecţia cu strada Mihai Eminescu, chiar în sensul giratoriu, el a făcut un viraj uşor la dreapta, fără să se asigure, acroşând-o pe biciclista de 30 de ani, care mergea regulamentar.

Tânăra a fost rănită uşor, iar acum poliţiştii fac cercetări în ceea ce-l priveşte pe şofer, care este acuzat de vătămare corporală. De menţionat este faptul că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.