15 iunie 2024

ACCIDENT GRAV în această dimineață! Un șofer a murit în fața a peste 50 de copii! PLAN ROȘU activat temporar

UP-DATE ora 09.20
Patru copii din autocar au ajuns, în cele din urmă, la spital. Ei nu prezintă leziuni care să le fi pus viețile în pericol!
______

UP-DATE ora 08.50:
Șoferul decedat are 22 de ani și este domiciliat în comuna Copăceni. Încă un copil a fost transportat la spital.
Șoferul autocarului are 56 de ani și este domiciliat în comuna Vaideeni. Autocarul implicat în accident aparține societății Normandia.
Cei 51 de copii care se aflau în autocar mergeau în excursie. Ei erau însoțiți de cinci adulți.

_______

În această dimineață de sâmbătă, 15 iunie 2024, pe Drumul Național 67, pe raza comunei Tomșani, s-a produs un accident rutier foarte grav, care a necesitat instituirea PLANULUI ROȘU de intervenție.

Astfel, la ora 07.42, pompierii vâlceni au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la acest accident rutier. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, Punctului de Lucru Horezu și Stației Grădiștea, cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și două ambulanțe SMURD, precum și mai multe echipaje SAJ.

„Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism (o persoană încarcerată) și un autocar (51 de minori și cinci adulți). Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de pompieri, dar din nefericire, a fost declarată decedată. Pasagerii din autocar au fost evaluați medical (doi minori cu atac de panică și șoferul cu escoriatii). Soferul și un minor au fost transportați la spital. Pompierii au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, ne-a informat ISU Vâlcea.

Vom reveni cu informații!

You May Also Like