19 februarie 2017

ACCIDENT GRAV la DRĂGĂȘANI. Beat, a intrat cu mopedul într-un gard

Beat, un tanar a intrat cu mopedul intr-un gard, ranindu-se grav. S-a intamplat la Dragasani, pe strada Avram Iancu, in seara zilei de 18 februarie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii.
Politistii ajunsi la faţa la locului au constatat faptul că T.A.V, de 29 de ani, din comuna Şuteşti, judeţul Vâlcea, a condus un moped înregistrat la Primăria comunei Şuteşti, iar din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei platforme industriale.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spitalul Drăgăşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu T.C.C. acut cu plagă contuză, retro-uriculară stânga şi sindrom confuzional, ulterior fiind transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Craiova pentru continuarea investigaţiilor medicale.
Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, însă, având în vedere faptul că acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa alcoolului, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.
Cercetarea la faţa locului accidentului a fost efectuată de poliţişti rutieri şi specialişti criminalişti, toţi din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.