ACCIDENT la LUNGEȘTI. Un vâlcean a căzut cu scuterul în șanț și s-a rănit grav

Beat, un valcean nu a mai vazut drumul drept si a cazut cu scuterul intr-un sant. S-a intamplat in data de 01 martie a.c., în jurul orei 20.57, cand poliţiştii Formaţiunii Rutiere Drăgăşani au fost sesizaţi că, în comuna Lungeşti, din judeţul Vâlcea, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Astfel, un bărbat de 35 de ani, din comuna Ştefăneşti, în timp ce conducea un moped pe DJ 677D, în comuna Lungeşti, la km 9+500m., la coborârea unei pante, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, oprindu-se în şanţul din stânga părţii carosabile.
În urma impactului, I. N. a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la Spitalul municipal din Drăgăşani, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-facial, traumatism coloană cervicală, traumatism toracic, traumatism buză inferioară, ulterior fiind trimis la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru continuarea investigaţiilor medicale.
Bărbatul emana halenă alcoolică, dar nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită stării în care se afla, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.