ACCIDENT MORTAL pe VALEA OLTULUI! Un microbuz care venea spre Râmnicu Vâlcea, impact cu un tir

 

Un accident mortal a avut loc pe DN 7, Valea Oltului, în zona Boiţa, în dimineaţa zilei de vineri, 8 iulie 2016, în jurul orei 03.00. O tânără de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost prinsă între fiarele unui microbuz.

Implicate în accident au fost un microbuz şi un tir, şoferul microbuzului fiind vinovat de producerea incidentului, după ce a intrat într-o depăşire neregulamentară. Conform IPJ Sibiu, în microbuz se aflau şapte persoane de cetăţenie bulgară, printre care şi doi copii în vârstă de 7 şi 15 ani. Aşa cum spunea, o tânără de 22 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta al microbuzului, şi-a pierdut viaţa, iar restul pasagerilor s-au ales cu răni uşoare.

„Şoferul microbuzului s-a angajat neregulamentar in depasirea unui camion condus in aceeasi directie de un barbat de 48 de ani, din Bihor, în timp ce din sens opus circula  o autoutilitară condusa regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din Gorj. șoferul microbuzului intra in coliziune cu autoutilitara care, la rândul ei, intra in coliziune cu camionul” – au stabilit poliţiştii de la Rutieră.

Traficul spre Valea Oltului a fost îngreunat, în zona accidentului formându-se coloane mari de maşini.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.