21 decembrie 2016

ACCIDENTE RUTIERE în RÂMNICU VÂLCEA: Patru persoane au fost rănite…

Neatentia la volan face din nou victime in municipiul Ramnicu Valcea. Marti, 20 decembrie 2016, in orasul nostru au avut loc doua accidente rutiere ce au fost provocate de conducatori auto care nu au pastrat distanta regulamentara in trafic. In urma incidentelor, patru persoane au fost ranite.

Primul accident a avut loc pe Calea lui Traian, cand soferul de 49 de ani al unui SUV nu a păstrat distanţa regulamentară şi a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa, condus de o femeie de 42 de ani. Politistii sustin ca soferita semnalizase deja pentru a schimba direcţia de deplasare înspre stânga şi oprise pentru a da prioritate autovehiculelor care circulau din sens opus. În urma impactului, conducătoarea auto a fost ranita, fiind diagnosticată cu T.C.C. minor şi contuzie coloană cervicală, iar pasagera din dreapta faţă a acestui autoturism, o fetita în vârstă de 12 ani, a fost diagnosticată cu contuzie de bazin.

 

Cel de-al doilea accident a avut loc pe strada Nicolae Iorga si a fost provocat de un conducator auto de 18 ani. Proaspatul sofer nu a păstrat distanţa regulamentară de deplasare şi a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care oprise în intersecţie, pentru a acorda prioritate autovehiculelor care circulau pe bulevardul Tineretului. În urma coliziunii, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 37 de ani şi a unei tinere de 22 de ani, pasagere ale autoturismului care circula regulamentar.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: arhiva

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.