ACCIDENTE RUTIERE la PĂUȘEȘTI și MIHĂEȘTI provocate de șoferi VITEZOMANI

La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 64, pe raza comunei Păuşeşti Măglaşi.

Ajunşi la faţa la locului, poliţiştii au constatat că P.C., de 32 de ani, din comuna Păuşeşti Măglaşi, în timp ce se deplasa pe direcţia Râmnicu Vâlcea – Băile Olăneşti, la km. 129 + 65 de metri, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza neadaptării vitezei de deplasare, a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod, după care autoturismul a fost proiectat în şanţ, pe plafon.

În urma testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, aceasta suferind leziuni uşoare.

De asemenea, la data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 17.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier asemănător, pe raza comunei Mihăeşti.

În fapt, T.E., de 48 de ani, din comuna Ioneşti, a condus un autoturism pe DJ 647, iar pe raza comunei Mihăeşti, la ieşirea dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod, răsturnându-se pe plafon.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, aceasta fiind diagnosticat cu fractură claviculă stânga.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.