28 noiembrie 2016

AŢI VĂZUT-O? Minoră din Mihăeşti, dată dispărută!

IPJ Vâlcea face apel la cetăţeni! Dacă aţi văzut minora din imagine şi aveţi informaţii care pot duce la identificarea acesteia, nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!
La data 16 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi că în data de 7 noiembrie a.c., Coman Doiniţa Elena, de 16 de ani, din comuna Mihăeşti a plecat de la domiciliu şi nu  a mai revenit. Minora nu se află la prima plecare de acest gen. Faţă de minoră a fost dispusă măsura urmăririi naţionale.

Semnalmente:  înălţime 160 – 169 cm, greutate 45-50 kg, păr şaten cu nuanţe de roşu, tuns la nivelul umerilor,  ten deschis.

Obiecte de îmbrăcăminte: jachetă scurtă de culoare negru, blue-jeans de culoare albastru deschis, în picioare poartă pantofi sport. 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.