Boxele și dependințele a 13 locuințe din Râmnicu Vâlcea, prăduite de hoți

Timp de doua luni, 3 indivizi au praduit 13 boxe si dependinte ale locuintelor din Ramnicu Valcea, furand de acolo tot ce prindeau.

In cele din urma, ei au fost prinsi de politistii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, iar acum sunt propusi pentru mandat de arestare preventiva.
„Cei trei ar fi sustras aparatură electronică şi scule electrice în valoare de aproximativ 8.500 de lei, din boxe şi dependinţe ale locuinţelor situate pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, pe timp de noapte, prin forţarea sistemelor de închidere, poliţiştii reuşind recuperarea în mare parte a bunurilor sustrase.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, iar la data de 29 decembrie a.c., faţă de S.I.A., de 32 de ani, P.Ş.A., de 18 ani şi P.C.M., de 16 ani, toţi din municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea” – se arata in comunicatul IPJ Valcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.