17 noiembrie 2016

DESCINDERE în BUDEŞTI. Tânăr reţinut pentru FURTURI din MAŞINI

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Râmnicu Vâlcea au descins miercuri, 16 noiembrie 2016, la locuinţa unui tânăr din Budeşti, care era suspect în comiterea unui furt de acumulator auto. Astfel, oamenii legii au aflat că, de fapt, individul mai era autorul a altor patru furturi din maşini, fapte comise pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, motiv pentru care el a fost reţinut pentru 24 de ore.

„În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, a fost identificat  cel bănuit de comiterea furtului de acumulator auto comis în perioada 28.08-03.09 a.c., în persoana unui tânăr de 27 de ani, din comuna Budeşti.

În baza autorizaţiei de percheziţie eliberată de magistraţii Judecătoriei Rm. Vâlcea, ieri, poliţiştii din cadrul Biroul de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie la domiciliul tânărului, identificându-l şi conducându-l la sediul poliţiei pentru audieri.

Cercetările au fost extinse, fiind probate alte patru infracţiuni de furt şi furt calificat, constând în sustragerea de acumulatori din autoturisme, parcate pe raza mun. Rm. Vâlcea, în aceeaşi perioadă. Prejudiciul cauzat ca urmare a comiterii acestor fapte este de peste  1300 de lei.

Faţă de tânărul în cauză, s-a dispus măsura preventivă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.