ZVONOTECA – 17 NOIEMBRIE 2016

  • Înainte să-şi dea demisia din Consiliul Judeţean (pe motiv că va ajunge deputat), penelistul Victor Stănculescu era s-o comită. Până în ultima clipă a vrut să rămână în sală, deşi restul grupului liberal dorea să plece la votul pentru numirea lui Ştefan Prală în funcţia de administrator special al CET Govora. Stănculescu şi Prală au un bun prieten comun: omul de afaceri Viorel Bică, recent ,,exmatriculat”, cu camioane cu tot, de la CET. Influenţat de Bică, Stănculescu a încercat să-şi convingă colegii să-l voteze pe Prală, dar n-a ţinut figura.
  • În PNL este la modă năşitul. După modelul Cristian Buican – Victor Stănculescu şi liberalii din sectorul forestier se comportă la fel. Actualul primar al comunei Malaia, Gabriel Ţolea, este finul directorului Gărzii Forestiere (fostul ITRSV), Gheorghe Poenaru. Ţolea a fost năşit de Poenaru pe când era inspector al ITRSV.
  • Surse judiciare ne-au confirmat că, în această perioadă, Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Vâlcea face cercetări într-un caz în care celebra Nicoleta Păun sau „Betty de la Rutieră”, dar şi alţi colegi de-ai săi ar fi fost reclamaţi de un cetăţean din Bujoreni. În fapt, totul se pare că s-a întâmplat în luna mai 2016, când echipajul Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea se afla în localitatea Bujoreni într-o misiune, alături de poliţiştii din comuna respectivă. Ei bine, denunţătorul, care a fost sancţionat cu acea ocazie, era supărat nevoie mare că „nu a murit şi capra vecinului” şi a reclamat faptul că soţul poştăriţei din localitate a fost iertat de „Betty de la Rutieră” şi de colegii săi, deşi, se arată în denunţ, omul conducea un scuter în stare de ebrietate şi fără permis de conducere. Lucrătorii DGA Vâlcea au şi început cercetările în acest caz, ei chemând deja mai multe persoane la audieri. Sigur, trebuie să precizăm că de aici şi până la a se confirma fapta este cale lungă totuşi.
  • Problemele par să nu se mai termine la Poliţia Locală din Râmnicu Vâlcea, iar noul director pensionar pare depăşit de situaţie. Mai mulţi poliţişti locali nemulţumiţi ne-au adus la cunoştinţă că la sfârşitul acestei luni vor avea o şedinţă de tragere în poligon. Nu asta este problema, ci faptul că cel ce a fost desemnat să se ocupe de tragere este nimeni altul decât Marian Bulgaru, despre care colegii săi spun că nu are nicio calificare sau atestat eliberat de poliţie pentru a face acest lucru. „Bulgaru a primit doar o banală decizie emisă din timpul poliţiei comunitare de către fostul director. În continuare se acceptă şi de la acest individ de directoraş aceleaşi măgării şi ilegalităţi. În ideea în care Bulgaru este persoana care are un comportament irascibil, sare la bătaie (ex. de anul trecut când a sărit la gâtul lui Sâia), atitudinea lui faţă de salariaţi şi abuzurile făcute de el, dar el are dreptul să participe în poligon ca instructor cu armamentul. Oare ne simţim în siguranţă? Poate ar trebui să fie puţin atent domnul primar la acest individ, dar mai ales directorul Rândunel” – scrie într-un mesaj primit de la un grup de poliţişti locali, cărora evident că le vom păstra anonimatul.
  • Să te ferească Dumnezeu să ajungi internat la Spitalul Judeţean Vâlcea, pentru că e posibil să pleci cu o infecţie. Zilele trecute, o vâlceancă ne-a contactat şi ne-a povestit cum mama sa de 80 de ani a fost externată din spital cu o infecţie nosocomiala extrem de puternică în zona intima. „Pur şi simplu îi mănâncă carnea de pe ea. Se chinuieşte îngrozitor, are carne vie în zonele intime. Cât timp a stat în spital, infirmierele nu i-au schimbat pamperşii, iar când am stat de vorbă cu directorul spitalului mi-a spus doar că aşa sunt oamenii. Este groaznic să îţi vezi mama într-o asemenea situaţie” – ne-a povestit femeia.

* Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.

loading...

You May Also Like