24 octombrie 2016

DRAMA unei FAMILII din VÂLCEA…

 

Familia Măciuceanu, din satul Surupatele, comuna Frânceşti, judeţul Vâlcea, trăieşte o adevărată dramă. După ce în urmă cu câţiva ani capul familiei a murit călcat de o căruţă, acum soţia acestuia s-a sinucis, lăsând în urmă cinci copii.

Gica Măciuceanu a fost găsită fără suflare duminică, 23 octombrie 2016, în lacul de acumulare de pe râul Olt, în comuna Galicea. Trupul ei plutea pe apă şi a fost văzut de localnici, care au sunat la 112. Vecinii din satul Surupatele spun că femeia a suferit un şoc când i-a murit soţul, iar de atunci nu şi-a mai revenit. Din păcate, în cele din urmă, ea a decis să-şi pună capăt zilelor.

„Membrii echipei de căutare-salvare din cadrul ISU Vâlcea au intervenit în data de 23.10.2016, la ora 11:26, pentru degajarea unei persoane găsită plutind în lacul de acumulare de pe râul Olt, din comuna Galicea.

Persoana în cauză a fost găsită plutind pe luciul apei, aceasta fiind adusă la mal cu ajutorul unei bărci pneumatice. Ulterior, cadavrul a fost preluat de oamenii legii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul” – au anunţat pompierii de la ISU Vâlcea.  Acum, cei cinci copii au familiei Măciuceanu trebuie să îşi îngroape şi mama.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.