24 februarie 2017

FLAGRANT în TRAFIC la MĂLDĂREȘTI…

Um barbat a fost prins in flagrant in trafic pe raza comunei Maldaresti, conducand un autoturism cu acte falsificate.

S-a intamplat in data de 22 februarie a.c., cand poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Horezu au oprit în trafic, pe drumul naţional 67, pe raza comunei Măldăreşti, un autoturism înmatriculat în Prahova, condus de R.V.M., de 29 de ani, din comuna Măldăreşti.

Cu prilejul verificării documentelor personale ale conducătorului auto şi ale autoturismului în cauză, R.V.M. a prezentat poliţiştilor certificatul de înmatriculare în conformitate cu care, inspecţia tehnică periodică era valabilă până în data de 20 iulie 2018.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul în cauză avea inspecţia tehnică periodică expirată din 21 iulie 2016, iar certificatul şi plăcuţele de înmatriculare fuseseră reţinute de poliţişti în 28 septembrie 2016.
Certificatului de înmatriculare prezentat de conducătorul auto conţinea serii false, unele ce nu puteau fi descifrate, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare, montate pe autoturism, nu corespundeau standardelor în vigoare.

Conducătorul auto în cauză a fost sancţionat contravenţional pentru punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autoturism fără inspecţia tehnică periodică valabilă, faţă de acesta efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatricul.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.