FOTO. ACCIDENT în RÂMNICU VÂLCEA. Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

/

O femeie a fost rănită într-un accident rutier ce a avut loc azi, 10 noiembrie, în jurul prânzului, în municipiul Râmnicu Vâlcea, în zona Nord. Potrivit informațiilor primite, victima traversa strada pe trecerea de pietoni din fața sediului Registrului Comerțului în momentul în care a fost lovită de un autoturism. Din câte se pare, mașina de Brașov oprise pentru a acorda prioritate în momentul în care a fost izbită din spate de un alt autovehicul. Din impact, prima mașină a ricoșat pe ”zebră” și a acroșat pietonul. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea.

“Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi avut loc o coliziune între 2 autoturisme.
În urma impactului, unul dintre autovehicule condus de un bărbat de 69 de ani, din județul Brașov, ar fi surprins și accidentat, o femeie de 63 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, rezultând rănirea acesteia.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a evenimentul s-a produs ” – informează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like