Unul beat, altul cu permisul suspendat… prinși pe străzile din Râmnicu Vâlcea

/

Trebuie să ai mult tupeu să te urci la volan, ziua în amiaza mare, și să pornești nestingherit pe străzile din oraș, deși comiți o infracțiune gravă și pui în pericol siguranța circulației. Este cazul a doi vâlceni, care ieri, 8 noiembrie 2023, au fost depistați conducând pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea deși unul era beat, iar altul avea permisul suspendat.

Primul a fost prins un bărbat de 36 de ani, domiciliat în orașul Călimănești, care conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii l-au supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii concentrației în organism. A fost înregistrat dosar penal, efectuându-se cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Cel de-al doilea individ a fost prins pe Calea lui Traian, poate cea mai aglomerată stradă din municipiul Râmnicu. Tânărul în vârstă de 24 de anu a fost oprit în trafic polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, pentru un control de rutină. Din verificările efectuate a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de articolul 335 alin. 2 din Codul penal.

loading...

You May Also Like