FOTO: ACCIDENT în zona RIVER PLAZA MALL. Un pieton a fost lovit de un motociclist

UPDATE 3: Politistii rutieri au stabilit cauza producerii accidentului de la trecerea de pietoni din zona River Plaza Mall, de la intersectia strazilor Calea lui Taian cu General Magheru. Conform acestora, pietonul se face vinovat de producerea accidentului, el traversand strada neregulamentar, pe culoarea rosie a semaforului. Pietonul are 45 de ani si este domiciliat in Ramnicu Valcea. Cat despre motociclist, acesta are 17 ani, este tot din municipiu, si detine permis de conducere pentru categoria A1, motocicleta sa avand capacitate cilindrica de 125 cmc.

UPDATE2: Motociclistul implicat in accident tocmai ce fusese sanctionat pentru nerespectarea benzii de deplasare, la intrarea in oras, dinspre Raureni. 

UPDATE: Conform IPJ Vâlcea, în urma impactului, motociclisul a suferit leziuni uşoare la antebraţul stâng, în timp ce pietonul a suferit o fractură la gambă fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea. 

Accident de circulaţie în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, în zona River Plaza Mall. Incidentul a avut loc în jurul orei 11.15, iar din primele informaţii se pare că un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni de un motociclist.

Vom reveni cu amănunte!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.