FOTO: ACCIDENT la DOVALI. Șoferul unui BMW a rupt bariera…

Teribilism la volan. In aceasta dupa -amiaza de duminica, 1 octombrie 2017, soferul unui BMW inmatricular in Bucuresti a rupt pur si simplu bariera, dupa ce a fortat trecerea peste calea ferata. S-a intamplat in zona Dovali din Ramnicu Valcea, acolo unde de o buna perioada de timp functioneaza o bariera provizorie (destul de scurta), iar zilnic se gasesc indivizi care sa o ocoleasca atunci cand e lasata in jos.

Iata ca acum a avut loc si primul incident, soferul BMW-ului rupand bariera, avariindu-si masina si ramanand blocat in autoturism.

Foto: Bogdan Mocanu

loading...

You May Also Like

3 thoughts on “FOTO: ACCIDENT la DOVALI. Șoferul unui BMW a rupt bariera…

  1. Draga Antonia Radu,

    Mai bine va documentati inainte sa scrieti stiri false si exagerate. Nu soferul BMW-ul este de vina, ci doamna de la CFR, exista dovezi video. Asa ca va rog sa relatati adevarul

  2. Inainte de a scrie stiri mincinoase, v-as sfatui doamna autor sa va documentati. Intr-adevar exista dovezi video vis-a-vis de vinovatia doamnei de la CFR care nici macar nu s-a uitat la faptul ca masina deja trecuse de liniile ferate.
    Este suficient sa vedem niste poze si marca unui autoturism pentru a trage concluzia ca soferul este “teribilist”?
    Nu este prima data cand soferii acestei marci sunt facuti vinovati fara a se verifica ce s-a intamplat de fapt. Referitor la bariera provizorie, este o solutie normala si decenta pentru anul 2017? De cat timp se foloseste aceasta bariera si pentru cat timp? Acestea sunt doar intrebarile unui cetatean care are dreptul la o informare corecta si completa. Multumesc.

  3. A-ti luat permise la pitesri, nici legislatia nu o stiti, cum dracu a trecut el de cumpene daca el are parbtizul spart, prosti la kilogram, unde este acel clip video sa-l vedem toti si dupaia sa comentam ca niste eroi.

Comments are closed.